Bahan2:
700g ketul ayam dikelar
3 camca besar yogurt
2 camca teh minyak sapi
2 biji limau nipis
2 labu bawang merah
1 packet perencah ayam tandoori maggi
Cara2:
Perapkan ayamdengan perencah maggi selama 30 minit.
Sapukan minyak sapi keatas ayam dan panggang dalam ketuhar pada suhu 200 darjah celsius selama lebih kurang 30 hingga 40 minit.
Hidangkan denganbawang yang dipotong bulat dan limau nipis yang dipotong berbaji.
Saturday, November 17, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Others Recipes
- Agar2 Dan Puding (9)
- Bihun/Mihun (4)
- Biskut (19)
- Bubur (11)
- Deserts (9)
- Kek (15)
- Kueteau (1)
- Kuih Muih (6)
- Laksa (3)
- Makanan Ringan (1)
- Masakan Antarabangsa (3)
- Masakan Ayam (12)
- Masakan Daging (7)
- Masakan Laut (1)
- Masakan Telur (4)
- Mee (6)
- Roti (7)
- Sup (8)
No comments:
Post a Comment